The Hundred Kingdoms

Det finns endast hundra existerande länder kvar i världen och ordet demokrati är inget som heller existerat. Allt styrs av onda och mer vänliga diktatorer som de flesta inte vill annat än att vara ensam kvar på jorden. 

Efter att Sverige gjort ett så stort anspråk på Europa året 1721 så inskaffade många andra länder Svenska som andra språk istället för dagens engelska. Den kartbild vi har i våra huvuden är inte den rätta ett stort exempel är att både Kina och USA är betydligt mindre och att Sverige är ägare av vårat Norden.

I Sverige ligger också ett av världens mest hemligstämplade forskningsanläggningar där utspelas även lajvet Varelsernas skog. 

 

Spelens tidtrappa The Hundred Kingdoms

 Diktatorernas stora möte: Här så bestäms och godkäns förslaget om att läder får använda brottslingar för forskningsexperiment.

Operation välfärd: Här kämpar en större organisation mot förslaget och lägger sina militära krafter för att göra allt att stoppa regeringen att göra detta brott mot mänskligheten.

Varelsernas Skog:  Efter hårda stider så vinner regeringen och forskningscentret där varelsernas skog utspelar sig skapas och görs i ordning.