Spela denna roll

Här finns beskrivning för dig som vill spela en varelse. 

Zombie

Sektion Fyra var en av de delar av Militärbasen med högst säkerhetsnivå. Mängden personer som hade tillträde var få och nästan färre visste vad som faktiskt föregick. Trots alla säkerhetsföreskrifter så gick någon snett. Vad är svårt att säga och de som vet har satt en stor hemligstämpel över hela händelsen. Nu är alla ingångar till sektion fyra igensvetsade. Men vissa saker tog sig ut i skogen. Dessa kallas av personer i insatsstyrkan för Zombies.

Orcher

Detta är en självklar gruppering i skogen. En gruppering som har mycket att säga till om i skogen, deras starka tro på sin gud som vill ha människoblod gör att denna grupp är en av de farligaste att möta i skogen. Även om det oftast är interna bråk om vem som är starkast och värd en ledarplats så enas ändå gruppen väldigt snabbt om de råkar få tag på en människa för att sen göra en ritual för att hedra sin gud.

Varulv

En blandning mellan man/kvinna och varg ett stort fel som inträffade på forskningscentret när de skulle experimentera med vargrasen. 

 

Nattgubbe

Nattgubbe en man som har fått förmågan att övertala så bra att det kan kallas hypnos. Nattgubbar har oftast någon högre makt som de tillber och utför olika dåd åt. Deras kraft är begränsad till människor dock så kan han ändå införa dessa människor i en trans som gör att han kan styra dem helt i ett antal minuter. 

Mörkrets knytt

Dessa knytt är de som inte sätt dagens ljus och är inte som de vanliga knytten. Det är helt enkelt en typ av ande som blivit utstött av de andra knytten och där av blivit ett mörkerknytt. Detta är en lömsk varelse som gör allt för att lura in dig i sin dödliga fälla. Deras förmåga att övertala är hög och kan lätt utge sig för att vara en rundvisare eller den som ska hjälpa dig att få ta i mer saker. 

Hur du ser skillnaden på vanliga knytt och mörkerknytt att dessa ofta har helt svarta ögon.

Mörkervarelse/ljusvarelse

Mörkervarelsen skapad av exprimentet 118 som var en blanding mellan mörkerknytt och nattgubben. Men med denna vålnad så skapades också ett starkt ljus. I labet 118 var nu en blandning av natt och dag ena halvan var det sarkt ljus samtidigt som den andra var svart. Det hade skapats två ting, två ting som hatade varandra men ändå inte kunde leva utan den andra halvan. Mörkervarelsen är en liknande vålnad som nazgul i sagan om ringen samtidigt som ljusvarelsen är lik en ängel. 

Dessa varelser besitter stora krafter och endast två spelare kommer att kunna spela dessa. 

 

Dock kommer inte ljusvarelsen behöva ha vingar dock bara för inspiration. 

Egen varelse

Vad roligt att du vill spela en egen varelse/väsen eller monster. Arr är väldigt öppna kring förslag och era tankar, det viktigaste är att din ide kan passa in i världen. Kontakta oss på FB eller skicka ett mail på [javascript protected email address]