Lajvet Varelsernas skog

 

Efter Sverige tog över Norge, Danmark och Finland så har brottsligheten ökat markant och fängelserna är överfulla. Istället för att bygga ännu fler fängelser och bekosta regeringen betydliga summor för att anställa mer personal så fraktas värre brottslingar nu till ett avlägset område. 

Detta område är ett stort forskningsområde som har som uppdrag att försöka skapa olika livsformer och testa olika mediciner som sen testas på djur. Runt detta område så ligger en skog som alla misslyckade varelser släpps ut och får leva fritt. Detta område är livsfarligt att beträda för dessa varelser har bildat olika grupperingar och varelserna hatar människor för deras behandling i forskningscentret. 

Regeringen beslutade i början av 2014 att skicka överblivna brottslingar till denna dödsfälla för att fångarna ska få testas måste överleva ett eller två dygn beroende på straff. Om de överlevt tiden i zonen kommer de att släppas på fri fot i samhället igen.

Om lajvet/spelet

Detta är ett airsoftlajv delvis hungergames inspirerat med starka inslag av fantasy och postapokalyptisk. Lajvet är i kategorin skräck och har både nybörjarvänliga och mer avancerade roller.

Allt kretsar om ett inhägnat forskningsområde där det släppts hemligstämplade experiment. Huvudrollerna består av ett gäng fångar som ska slåss för sitt liv i två dygn för att lyckas bli frigiven in till samhället igen. 

Det finns en stor blandning av roller allt från mer airsoft stridande, till de som vill ha spännade uppdrag som forskare eller en av de mest fria plattformar för dig som vill skapa en ny ras/varelse. Sen finns såklart våra brottslingar som ska kämpa sig igenom deras livs utmaning klara skogens faror oskadd.

Vision för lajvet

Lajvet ska medföra en äventyrs känsla och målet är att kunna erbjuda en helgs skräcklajv i en vacker skogsmiljö.

Motto: En perfekt blandning av airsoft och lajv, en roligare skräck, post och fantasy upplevelse.

Kategorier: Lajv, airsoft, fantasy, postapokalyptisk, skräck. 

 


 Info kommer längre fram

Intresse anmälan: Klicka här.

Pris:

Åldersgränser:

- För airsoft roller 18+

- Roller utan airsoft 15+ (målsmans tillstånd krävs)

Datum:

- Ännu inte satt.

Max antal:

- 65 deltagare.

Regler:

- Läs här(Kommer inom kort)

Var?

- Ännu inte satt.

Anmälan:

- Ännu inte öppnad.

FAQ:

Läs här


 

Teams

Facebook grupp

Observera att vissa delar på hemsidan är under uppbyggnad


 Senast uppdaterad: 2017-03-05