Nitro Stammen

 En solDenna stam är några av de kvarlevande brottslingar som inte velat lämna skogen då de anser den vara bättre än livet utanför. De har nästan blivit en helt egen del av skogen och de gör allt för att försöka förstöra för Nordic Force och forskarna.

Nitro Golden 

 Detta är grundaren av gruppen och var en av de första som släpptes in i området för att prövas. Han och två andra bestämde sig för att de inte ville åka hem då de kände det var mycket osäkert om att de faktiskt skulle bli frigivna.

Efter ett år så kändes platsen redan som hemma vissa av varelserna började acceptera gruppen, men det finns ingen egentlig säkerhet utom att de mer sällan blir mål för varelserna.

Du skapar kaoset

Din roll är till för att förstöra så mycket som möjligt för Nordic Force och forskarnas uppdrag. Nitro Stammen har en del resurser bland annat vapen och material.

- Beväpning: Denna grupp har de flesta typer av vapen dock inte vapen i mängder. Så att som spelare ha fem vapen med sig är onödigt utan snarare att du använder ett main vapen.

(Så länge den är under tillåten utgångshastighet)

- Kläder: Du har mer vanliga kläder med viss blandning av militär utrustning. Du ska dock inte se ut som en militär, så man ska inte kunna ta fel snarare en mer rebell liknande stil.

- Förmåga: Hemlig, endast gruppmedlemmar kommer veta.

Dessa visar hur mycket lajv/airsoft du får ut av vardera lag, desto mer röd desto mer sådant spel kommer laget uppleva.

 Kläder inspiration:

http://frombeyond.se/wp-content/uploads/2016/02/12-1024x576.jpg

http://streammag.dk/wp-content/uploads/2016/04/TheRoad1-1024x685.jpg

http://streaming.yayimages.com/images/photographer/sergey-nivens/8f3d67dda55faaa87e40f6205e84376c/stalker-in-gas-mask.jpg