Monster/Varelse

 

En sol

Du är en av de varelser och monster som skapats i det forskningslabb som existerar på området. Du har bott i anstaltens inringade område i åratal eller blivit nyligen utsläppt. Du är den läskiga, den som har mer makt och kanske förmågan att göra vissa onaturliga saker.

Arrangörsgruppen tänker att frihet här kommer göra lajvet/spelet så otroligt mycket bättre och mer intressant för alla parter. Därför får du som spelare lite fria tyglar kring hur du vill utforma din varelse. Har du en bra idé på vad du vill spela? Hör av dig till oss!

Inget lajv utan dig

Utan dig som spelar monster eller varelse så finns inget lajv och heller ingen anledning för inlajv regeringen att skicka sina fångar dit. Det är just därför arr vill höja att spela varelse/monster ska vara spännande och häftigt.

För här vill vi se era kreativa idéer av saker du alltid velat spela. Det krav vi har är att du och din karaktär kan passa in i det skräcktema vi har.

- Beväpning: Beror på vad du kommer spela. Vissa har naturligt boffervapen samtidigt som andra kan ha specialförmågor.

- Kläder: Det krav som finns är att du kan gestalta den rollen du spelar på ett bra sätt. Detta kan kräva mer eller mindre utrustning beroende på vad du väljer, exempelvis kan det krävas mer att spela en orch/varulv då de är roller som behöver mycket mer gear än att spela en zombie.

- Dubbelrolla: Det finns absolut möjlighet att dubbelrolla. Du kan om du spelar orch och vill hålla det mot kvällar och nätter spela en annan mer enkel varelse på dagen eller bli en brottsling för att uppleva lite adrenalin själv.

- Förmågor: Detta diskuteras mellan spelare och arr, kreativa idéer är väldigt välkomna. Varje varelse är alltså unik och specialbyggda för att passa spelarens smak. Inom rimliga gränser såklart.

Dessa visar hur mycket lajv/airsoft du får ut av vardera lag, desto mer röd desto mer sådant spel kommer laget uppleva.


 

Varelser

Här listas alla varelser/monster som du kan spela på varelsernas skog. Det finns absolut möjlighet att skapa en egen ras/varelse och det är mycket fritt kring hur du vill bygga den så länge den kan passa in i världen.

Orcher (Spela Orc)

Varulvar (Spela Varulv)

Nattgubbe (Spela Nattgubbe)

Levandedöd (Spela levandedöd)

Mörkrets knytt (Spela mörker knytt)

Mörkervarelse (Spela Mörkervarelse)

Ljusvarelse (Spela ljusvarelse)

Egen varelse