Extra Sida

 

INSTÄLLT: Kommer köras nästa år istället.

Återbetalning info: Alla betalda kommer såklart få tillbaka sin anmälningsavgift om de inte önskas använda pengarna till något av de kommande eventen inom föreningen.

 

 

 Efter att Sverige invaderade Norge, Danmark och Finland så har brottsligheten ökat markant och fängelserna är överfulla. Istället för att bygga fler fängelser och bekosta regeringen betydliga summor för att anställa mer personal så fraktas de tyngsta brottslingarna nu till ett hemligt militärt forskningscenter långt bort från befolkningen.

Basen med tillhörande laboratorium och personal har två uppdrag. Först att genomföra oetiska medicinska djurtester, se hur hårt olika arter kan avlas och muteras. För det andra att genom att olika experiment skapa olika nya livsformer. Allt för att hjälpa den Svenska statens framtida krigföring.

Runt detta område så ligger skogen. Skogen är där de främsta experimenten sker. Det är här varelserna faktiskt testas. Det är här de släpps ut och får leva fritt. Varelserna lever här i olika grupperingar och har ett starkt hat mot alla människor. Det gör detta område livsfarligt att beträda.

I början av 2014 beslöt den Svenska Regeringen att skicka de brottslingar som inte ryms i de svenska fängelserna till skogen. Planen är att studera varelserna och deras jaktmönster för att kunna bygga militära strategier kring varelserna. Fångarna får veta att om de lyckas överleva i ett eller två dygn så går de fria. Det är ytterst få som lyckats med det...

  

Om lajvet/spelet

Detta är ett skräck och fantasyfyllt postapokalyptiskt airsoftlajv inspirerat av Hunger Games med plats för både nybörjare och mer erfarna spelare.

Allt kretsar om ett inhägnat forskningsområde där det lever monster och andra hemligstämplade experiment. Huvudrollerna består av ett gäng fångar som tvingas slåss för sitt liv i två dygn för att lyckas bli frigiven in till samhället igen.

Det finns en stor blandning av roller med allt från den mer stridande insatsstyrkan men också forskare och brottslingar. Alla med olika mängd fokus på lajv och airsoft. Lajvet erbjuder också en stor frihet för dig som vill vara en av varelserna ute i skogen. Du kan själv välja om du vill spela orc, varulv, levande död eller om du vill skapa en ny ras/varelse som du kanske alltid drömt om att spela!

Vision för lajvet

Lajvet ska skapa en känsla av äventyr genom en helgs skräcklajv i en vacker skogsmiljö.

Motto: En perfekt blandning av airsoft och lajv, en roligare skräck, postapok, och fantasy upplevelse.

Kategorier: Lajv, airsoft, fantasy, postapokalyps, skräck. 

Om THK

The Hundred Kingdoms är en kampanj som blandar olika kategorier så som taktiska militärfokuserade lajv eller lajv med storslagna politiska intriger. Arrangerar också en separat fantasykampanj. Alla lajv drivs ideellt och ingen vinst tas från lajven. Eventuellt överskott läggs till kommande event i kampanjen. 


Praktisk Info

Anmälan: Klicka här.

Betala: Klicka här.

Pris:

300 kr 

Vi har valt att sätta en lite högre anmäningsavgift när vi satsat på ett coolare område och vill leverera en häftig upplevelse. 

Åldersgränser:

- För airsoft roller 18+

- Roller utan airsoft 15+ (målsmans tillstånd krävs)

Datum:

Månad: Augusti

- Start datum: 2017-08-18
- Slut datum: 2017-08-20

- Sista anmälningsdag: 2017-08-04

- Sista betalningsdag: 2017-08-04

- Tider för lajvet(incheck/utcheck): Här

Max antal:

- 65 deltagare

- 44 Minimum

Regler:

- Läs här

Var?

- Camp Solbacken(Hedemora) även kallat Tjärnan. 

- Vägbeskrivning: Här 

- Länk till områdets hemsida: Här

- Bilder på området: Här

- Adress: Solbacken, 77690 Hedemora, Sweden

- Info:

Detta är ett fint område med blandad miljö. Det finns över 10 hektar av skogområde och en hel del cool rekvisita. Finns ett nerlagt sjukhus på området som kommer användas som forskningsbas. 

Anmälan/betalning:

- Anmäl dig här

- Betala här

- Betalning öppnas 28 april

Sökta roller:

Läs här

FAQ:

Läs här

 


 Teams

Facebook grupp

Observera att vissa delar på hemsidan är under uppbyggnad.


 Senast uppdaterad: 2017-04-20

 

Operation välfärd är ett airsoftspel med fokus att samla in pengar till barns rättigheter världen över. 

Historia

Efter att Sverige invaderade Norge, Danmark och Finland så har brottsligheten ökat markant och fängelserna är överfulla. Istället för att bygga fler fängelser och bekosta regeringen betydliga summor, vill nu regeringen skicka brottslingar till ett forskningscenter där de blir levande experiment för forskningsteamet. För att hindra detta skickar den upproriska organisationen "Välfärd för alla" sin militära styrka mot regeringens militära forskningsläger i Hedemora för att stoppa förberedelsena för lägret. 

Läs mer om världen och hur tidslinjen går ihop: 

http://www.thk.n.nu/varlden 

 Om spelet

 Detta är ett airsoft med influenser från lajvkampanjen The Hundred Kingdoms. Spelet har som fokus att samla in pengar till barns mänskliga rättigheter runt om i världen. Deltagarna delas upp på plats som ett rött & ett blått lag och sen påbörjar vi spelet.

Kategorier: airsoft & välgörenhet 

Vision

Att med hjälp av hobbyn airsoft samla in pengar till barns mänskliga rättigheter runt om i världen.

Pris:

200 kr 

Allt överskott efter betalning av område går direkt till Rädda Barnen.

Åldersgränser:

- 18+

Datum:

Månad:

- Start datum: 
- Slut datum: 

Max antal:

-  deltagare

- Minimum

Var?

- Info:

Anmälan/betalning: