Brottslingar

 

En solVarelsernas Skog är lite inspirerat av Hunger Games filmerna. Alla kommer att placeras runt en punkt där kommer det ligga små väskor/påsar med olika nödvändigheter. Allt från ficklampor, rep, vatten och olika typer av mat.

Det gäller att vara snabb för att hinna kunna ta något av det begränsade antalet. Om du har tur så kan du också få ett boffervapen eller pistol. Du som nykomling måste vara väldigt försiktig av dig så du inte luras av de sluga varelserna i skogen, råkar trampa rakt in i ett Orch läger eller blir hypnotiserad av nattgubbens lugna röst.

Att överleva är prio ett och endast du kommer att kunna påverka om du kommer vara levande när dagarna är slut eller inte.

Du spelar huvudrollen  

Det är din närvaro lajvet kretsar kring så här har du en utmärkt möjlighet att visa dina goda överlevnadskunskaper eller bara få en otroligt rolig upplevelse.

- Beväpning: Du börjar inte med några vapen utan du kämpar dig till detta vid start och under spelet har du chans att hitta olika glömda föremål.

- Kläder: Det är mycket fritt val här. Det finns inga direkta linjer för något du måste ha men kom ihåg att du ska ha kläderna i skogen och förbered dig för olika väder.

- Roll beskrivning

      

Dessa visar hur mycket lajv/airsoft du får ut av vardera lag, desto mer röd desto mer sådant spel kommer laget uppleva.